Érjen célba gyorsan, pontosan, biztonságosan!

eu_utvonal Az európai útvonaltervező hatalmas előnye, hogy nemzetközi szinten tervezhetjük meg útvonalainkat, legyen szó szállítmányozásról vagy éppen családi nyaralásról, ráadásul a modern technológiának köszönhetően nem csak azt határozhatjuk meg pontosan, hogy mely célvárosba, azon belül is pontosan melyik utcába kívánunk eljutni, de megjelölhetjük a városokat, melyeken át kívánunk haladni útközben. Ezen felül számos európai útvonaltervező már az esetleges forgalmi rend változásokat, útépítéseket, eltereléseket, sebességkorlátozásokat is folyamatosan frissíti adatbázisában, így megközelítőleg pontos menetidőt kapunk eredményül.

Emellett kifejezetten családi nyaralásokhoz, baráti társaságok közös kiruccanásához hasznos funkció az autópályán kívüli útvonaltervezés: alsóbbrendű utakon, kényelmesen és élményekkel telve utazhatunk, így nem csak a nyaralás, de már maga az utazás, a kocsikázás is igazi élmény lesz.

Nem elvetendő azonban az autópályán kívüli útvonaltervezés emellett a szállítmányozásban sem, hiszen az autópálya használatának díja sokszor komoly terhet jelent, főleg abban az esetben, ha egy-egy országban egyébként csak rövid szakaszon használnánk az autópályát.

A számos különböző funkciónak és a folyamatosan frissülő adatbázisoknak köszönhetően tehát az európai útvonaltervező segítségével akár nagyobb összegeket is megspórolhatunk. Tervezhetünk általa kirándulásokat a szomszédos országokba, több hetes túrákat Európa bármely területére, de akár a szállítmányozási útvonal újragondolásában is komoly segítséget jelenthet.

Ossza meg másokkal is a hasznos információt!
Kategória: Útvonaltervező  Címkék: ,

Comments are closed.