Finnország térkép

FinnországFinnországot a legtöbben úgy ismerik, mint a hosszú téli éjszakák, a rövid tavasz, a szaunák és a Mikulás országa, ám ennél jóval több érdekességgel szolgál.

A téli sportok szerelmeseinek egyik kedvelt célpontja, hiszen kevés országban található ennyi sífutásra és korcsolyázásra alkalmas terület. Nyáron kiváló túralehetőségeket kínál, és hihetetlenül szép horgászhelyeket is találhatunk Európa legnagyobb érintetlen vadonjával rendelkező nyelvrokonainknál.

Finnország mesébe illő természeti kincsei lenyűgözik a kirándulókat. A közismert „ezer tó országa” kifejezés nyomába sem ér annak, amit idelátogatva tapasztalhatunk. 55 000 tónál is több található az ország területén, valamint területének kétharmada erdő és láp. Az elképesztő mennyiségű természeti látnivalón túl sokszínű programlehetőségek várják a turistákat, számtalan zenei fesztivált rendeznek évente, ezért a jó hangulat még a kemény telek ellenére is mindig garantált.

Az ország lakói kedvesek, segítőkészek, ezért az egyik legtökéletesebb célpont mindazok számára, akik nem a forró tengerpartok, hanem a kiváló hangulat és a csodás természet iránt mutatnak érdeklődést, Finnországban ráadásul különösen jó érzés magyar turistának lenni, hiszen nagyon kedvelnek minket, és világszerte itt a legtájékozottabbak országunk tekintetében.

FinnországTérkép

KML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Finnország

loading map - please wait...

Finnország: 62.308794, 26.213379

Útvonaltervező Finnország- Európa

Ossza meg másokkal is a hasznos információt!
Kategória: Ország térképek  Címkék: ,

Comments are closed.