Franciaország térkép

Franciaország Európa egyik legnagyobb országa, ezáltal nehéz egy térképre összezsúfolni mindent róla. Lentebb megtekinthető az úthálózatot és a vasúthálózatot, hisz van vasúti térképünk is. Ez kiemelten fontos, hiszen az országban fejlett a vasúti járművek gyártása, ahogy a gépkocsiipar és repülőgépgyártás is. Szóval az utazáshoz való eszközök rendelkezésükre állnak. Kedvelt turisztikai hely az ország, és sokan a művészetek és divat központjának tartják, fővárosával, Párizzsal az élen.

Sokan nem tudják, hogy Franciaországot nehéz lenne egy Európa térképen ábrázolni, ugyanis több Francia gyarmatból maradt vissza az országnak területe, amiket mind külön-külön térképpel be kéne mutatni. A nemzetközi politikában (ezáltal is) jelentős szerepet kapnak. Többek között az Európai Unió és az ENSz alapítótagja, illetve tagja a NATOnak is.

Persze ez az utazni vágyót nem biztos, hogy érdekli, ellenben ezzel magyarázható az ország fejlettsége, amitől olyan jó turisztikai központtá válhat. De ne is jártassuk a szánkat, íme Franciaország térképe.

Franciaország Térkép

KML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Franciaország

loading map - please wait...

Franciaország: 47.665387, 1.768799

Franciaország vasúti térképe

Ahogy említettük, a vasúti hálózat jelentős szerepet játszik az országban, így természetesen erről is van térképünk. :)

KML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Franciaország vasútjai

loading map - please wait...

Franciaország vasútjai: 47.569114, 1.614990

Útvonaltervező Franciaország

Ossza meg másokkal is a hasznos információt!

Comments are closed.