Gyalogos útvonaltervező: fedezze fel új otthonát könnyedén

incentiveforeign Az autós útvonaltervezők mellett egyre több programban található meg a gyalogos útvonaltervező funkció is. Ez kifejezetten azok számára kiemelten hasznos, akik gyakran utaznak üzleti útra vagy éppen most költöztek új, ismeretlen városba. A gyalogos útvonaltervező nagymértéken megkönnyíti a mindennapi tájékozódást, ráadásul egyre több programban van lehetőségünk arra, hogy a kifejezett útvonaltervezés mellett különböző szórakozási, kikapcsolódási lehetőségeket keressünk a közelben.

Egyre több gyalogos útvonaltervező rendelkezik olyan beállítási lehetőségekkel, mellyel megkereshetjük a legközelebbi éttermeket, hoteleket, szórakozóhelyeket, élelmiszerboltokat vagy éppen a legközelebbi tömegközlekedési eszközt. Ezek a programok pedig már nem csak közvetlenül az interneten keresztül érhetőek el, de akár közvetlenül letölthetőek mobilkészülékekre, tabletekre, így menet közben, az utcán is hasznukat vehetjük.

Szemben azonban az autós útvonaltervezőkkel a gyalogos útvonalak megtervezése nem mindig egyszerű. A járda nélküli főutak, a keskeny sikátorok, átjárók és zsákutcában végződő járatok sokszor okozhatnak bosszúságot, ahogyan az sem feltétlenül örömteli, ha a gyalogos felfedezőtúra felénél elfogy a lábunk alól a járda és kilométereken át nem is lelünk másikat.

Tekintettel azonban arra, hogy a járdák és egyéb gyalogosok számára kialakított közlekedők sokkal nehezebben feltérképezhetőek, mint a közutak, sajnálatosan ilyen problémák előfordulhatnak egyes útszakaszokon. Megjegyzendő mindemellett, hogy a legtöbb gyalogos útvonaltervező program az ilyen problémák lehetőségét az adott útszakaszokon előre jelzi.

Ossza meg másokkal is a hasznos információt!
Kategória: Útvonaltervező

Comments are closed.