Montenegró térkép

MontenegróHa az Adriai-tenger szigeteit sok esetben a tenger gyöngyszemeinek lehet nevezni, akkor Montenegróról elmondható, hogy az adriai tengerpart ékszerdoboza. Ennyire lenyűgöző látványhoz ritkán juthat az ember, mint a nem régóta függetlenedett Montenegróban.

Az ország azon kevés helyek egyike, ahol az igazán bátor kalandozó térkép nélkül is nekivághat az ismeretlennek, hiszen jó eséllyel legalább ugyanannyi felejthetetlen élményben és szemet gyönyörködtető látványban részesül, mintha útikönyvet használna, mivel Montenegró minden ízében gyönyörű ország, mely a nyaralók, strandolók és kirándulók kedvelt úti célja.

Az ország három éghajlati zónával rendelkezik, így aztán minden programhoz megtalálhatjuk a megfelelő helyszínt. Mindezek mellett kellemes tengervize miatt elsősorban mégis a fürdőzők keresik fel Montenegrót legszívesebben, pedig az ország történelmi kincsei éppen annyira biztosítanak tartalmas programlehetőséget, mint strandjai.

A X. században már lakott terület kulturális és építészeti örökségét számos nagy birodalom gazdagította, és a városnézések során legalább annyi látnivalóban gyönyörködhetünk, mint a természeti szépségek felfedezése során. Montenegró a klasszikus értelemben vett nyaralási helyszín, ahol minden utazó megtalálja a számára legélvezetesebb időtöltési lehetőséget.

Montenegró Térkép

KML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Montenegró

loading map - please wait...

Montenegró: 42.877977, 19.245300

Útvonaltervező Montenegró – Európa

Ossza meg másokkal is a hasznos információt!

Comments are closed.