Norvégia térkép

NorvégiaNorvégia az egyik legszínesebb történelemmel rendelkező európai ország. Az egész világon ismert viking harcosok hazája, ahonnan híres felfedezők indultak útra meghódítani a Föld számos ismeretlen pontját.

Norvégia természeti kincsei között megtalálhatók az ország egész területére jellemző, elképesztő szépségű hegyek és fjordok. Itt találhatók Európa legnagyobb gleccserei, az ország negyedét szinte határtalannak tűnő erdőségek fedik. A legrégebbi skandináv főváros címét az ország vérkeringésének központja, Oslo birtokolja.

A fővárosban olyan páratlan építészeti műremekekkel találkozhatnak a turisták, mint az Akaershus Erőd és Kastély, amely a város egyik legjelentősebb múzeumának is otthont ad. Norvégia azon kevés helyek tartozik, ahol a természeti szépség jelentős történelmi múlttal párosul, és ennek bizonyítékaival utazásunk során állandóan szembesülhetünk.

Ezen a földrészen a természetet járva úgy érezhetjük, megállt az idő, és nincs semmi, ami hatással lehetne erre a vidékre. Az ország hagyományai és környezete egyaránt erőt sugároz, ami az arra érzékenyeket hamar magával ragadja. Érdemes felfedezni ezt a misztikus, északi tájat, az egykor élt legendás harcosok hazáját, amelyen a legendák szerint mesés lények éltek valaha.

Norvégia Térkép

KML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Norvégia

loading map - please wait...

Norvégia: 62.573106, 9.580078

Útvonaltervező Norvégia – Európa

Ossza meg másokkal is a hasznos információt!
Kategória: Ország térképek  Címkék: ,

Comments are closed.