Oroszország térkép

OroszországAz ország, amelyről mindenkinek a nagyság jut eszébe, valóban elképesztően nagy. Ha a térképre nézünk, láthatjuk, hogy Oroszország területe Földünk 10%-át alkotja. Ennek a fizikai nagyságnak tudatában edződött az az orosz szellem is, amely hosszú időn át meghatározta nemcsak Európa és a keleti régió jelentős részének múltját, hanem a világtörténelmet is.

Oroszország csak nem régen nyitott a Nyugat felé igazán, ezért szinte robbanásszerűen kezdett megugrani a turizmus jelentősége is. Talán nincs is olyan ország a világon, amely annak ellenére, hogy történelme számtalan nép sorsával fűződött össze, mégis ennyire jól meghatározható saját karakterrel rendelkezik, amelyet a világ bármely táján be lehet azonosítani.

Az ország történelmi emlékeinek se szeri se száma, ezért tökéletes helyszíne lehet akár több hetes körutazásoknak is, hiszen mind mérete, mind látnivalóinak sokasága igencsak lehetetlenné teszi, hogy egy villámlátogatás alkalmával ismerkedjünk meg vele.

Maga a főváros, Moszkva is olyan méretű és annyi programlehetőséget rejt magában, hogy érdemes több napot is eltölteni itt, arról nem is beszélve, hogy ezen kívül is hány igen nagy jelentőséggel bíró városa van az országnak. Oroszország egy egészen különös világ, ami csak arra vár, hogy felfedezzék mindazok, akik kellő időt szánnak a kivételes múltú és méretű ország bebarangolására.

Oroszország Térkép

KML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Oroszország

loading map - please wait...

Oroszország: 56.047500, 40.473633

Útvonaltervező Oroszország – Európa

Ossza meg másokkal is a hasznos információt!
Kategória: Ország térképek  Címkék: ,

Comments are closed.