Svédország térkép

SvédországA Skandináv-félsziget legbarátságosabb, és egyúttal a felmérések szerint Európa legélhetőbb országa Svédország. Igazán különleges hely ez, ahol számtalan olyan látvány tárul szemünk elé, mely csak erre a vidékre jellemező.

A főváros, Stockholm sziklaszigetein takaros, rendben tartott, pirosra festett nyaralók állnak, vitorlások végeláthatatlan sora horgonyoz a kikötőben, és mindent áthat a közvetlen, vendégszerető svéd szellemiség. A fővárosban járva kellemes sétákat tehetünk, ellátogathatunk a főtérre, melyen a Balti-tenger felé tartó Málaren vize folyik keresztül. A keskeny, hosszú utcák alkotta Óváros bővelkedik a csúcsos oromzatú öreg házakban.

Svédországot érdemes nyáron látogatni, amikor éjszaka sincs sötét, mivel ilyenkor a téllel ellentétben kedélyes hangulat és nyugalom jellemzi. Svédországban a természet még ma is fontos szerepet játszik, a hegyvidéki erdőkben farkasok és medvék is élnek, jelenlétük – főként a téli időszakban – a kisebb településeken ma is tapasztalható.

Svédország mindazok számára kifejezetten ajánlható, akik szeretnének kiszakadni a megszokott környezetből, és megnéznének egy egészen más világot, ahol a természet és az emberek birodalma úgy ér össze, mintha csak egy régi mesekönyvbe csöppentünk volna.

Svédország Térkép

KML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Svédország

loading map - please wait...

Svédország: 62.267923, 17.402344

Útvonaltervező Svédország – Európa

Ossza meg másokkal is a hasznos információt!

Comments are closed.