Anglia (Nagy-Britannia) Térkép

AngliaAz Angliába történő látogatás alkalmával a látnivalók széles választékával találja szembe magát az utazó, s valójában több hónap sem lenne elegendő arra, hogy a szigetország által kínált minden egyes nevezetességet felkeressék az érdeklődők.

Nem csak London filmekből már jól ismert helyszínei érdemelnek említést, de a történelmi látnivalókban gazdag városok, a világhírű gyűjteményekkel rendelkező múzeumok, és azok a kastélyok, melyek méltóságteljesen emelkednek az angol tájak fölé.
A British Múzeum sokak gyermekkori álmának számít páratlan múmiagyűjteményével, de Cornwall lenyűgöző sziklás tája is felejthetetlen látnivalónak számít. Stonehenge rejtélyes, és különleges hangulatot árasztó sziklái mellett York várfalai, és a York Minster Katedrális is az ország nevezetességeinek listavezetői között szerepelnek. Glastonbury vidékies hangulata, az országban megtalálható Tóvidék, és a környékén elterülő nemzeti park mind-mind olyan helyek, melyeket legalább egyszer az életben érdemes felkeresni.

A vidék bája épp úgy megtalálható Angliában, mint a főváros nyüzsgő mindennapjai és élénk éjszakai élete. Utazása alkalmával válogassa hát meg úgy a célpontokat, hogy az ország mindkét arcát megismerhesse!

 

Anglia Térkép

loading map - please wait...

Anglia: 52.355518, -1.174320


Anglia autópályák | Autópályák Angliában

loading map - please wait...

Angol autópályák: 52.355518, -1.174320

Anglia Vasúti Térképe

loading map - please wait...

Anglia Vasúti Térképe: 52.355518, -1.174320

Anglia Képek


Ossza meg másokkal is a hasznos információt!

Comments are closed.