Balaton Térkép

A Balaton Magyarország legnagyobb tava, és egyben egy kiemelkedő turisztikai központ – balgaság volna viszont úgy utazni a Balaton körül, hogy nincs róla térképünk, hisz így rengeteg csodás látványosságról maradhatunk le. Szerelkezzen hát fel útitervvel, amiben az itteni Balaton térkép rengeteget segíthet. Nem csak a tavat, hanem a környező régiót is bemutatjuk, így Önnek csupán a kikapcsolódásra kell koncentrálnia.
Akik Magyarországon vízpartra vágynak, azoknak melegen ajánljuk a Magyar Tenger környezetét. Bár a Fertő-tó és egyéb kis tavak is kellemes kikapcsolódást nyújthatnak, semmi sem ér föl a Tihanyi látképpel, a zsúfolt kisebb-nagyobb városokkal. Ez vár ugyanis minket a Balatonnál.

Természetesen nem csak nyáron, hanem minden évszakban garantált szórakozást nyújt a környék. Télen sokszor a befagyott tavon korcsolyázhatunk, de kirándulásra is alkalmas a környék. A Balaton körbe van véve bicikliúttal, így egy biciklitúra is lehetséges – ehhez tekintse meg a Balaton biciklitérképünket is! Ha autóval utazik le, akkor ne felejtse el ellenőrizni a friss autópálya információkat, hogy értesüljön a balesetekről időben, ne induljon el fölöslegesen. Egyébként pedig a sok falu és kisváros felfedezésében mi már csak a megfelelő térképekkel tudunk segíteni.

Balaton Térkép

KML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Balaton

loading map - please wait...

Balaton: 46.847982, 17.727814

Balaton Biciklitérkép

A tó végig van építve bicikliúttal körbe, ami Tihanynál kicsit még be is lóg a félszigetbe, két helyen is. Ideális lehet egy Balaton körüli túra, amihez a biciklitérképünket tudja használni.

loading map - please wait...

Balaton Biciklitérképe: 46.830268, 17.734044

Útvonaltervező Balaton

 

Ossza meg másokkal is a hasznos információt!

Comments are closed.