Bulgária térkép

Bulgária A Fekete-tenger partján található balkáni ország, Bulgária elsődlegesen a tengerparti nyaralásra vágyók kedvelt célpontja. A térség államaira jellemzően Bulgária is olcsónak minősül, ezért a Magyarországról érkező turisták számára is vonzó úti cél, akik az évszaktól függően egyaránt nagy számban látogatják sípályáit és tengerpartjait. Bulgária bővelkedik történelmi látnivalókban is, gyönyörű bizánci és római kori romokat találhatunk területén, középkori kolostorok, templomok és a török időkből megmaradt mecsetek teszik változatossá az ország képét.

A Bulgáriába látogatóknak érdemes útvonaltervezésük során számolniuk az ország természeti szépségeivel, és nem kizárólag a városokra koncentrálni. Az égszínkék tenger, valamint a 3000 méter magas hegyek szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. Mindemellett a bolgár gasztronómia is igazán sajátos, nem érdemes az üdülés során kihagyni a helyi chorbát és taratort, de megkóstolhatjuk a muszaka és a bachlava helyi változatait is.

Bulgária egy időben háttérbe szorult, ám szerencsére újra felfedezett, tökéletes nyaralóhely, ahol az építészeti látnivalók és a tiszta, tengerparti strandok egyszerre vannak jelen, ráadásul a nyugati országokhoz képest olcsó, így pénztárcabarát megoldást biztosít.

Bulgária Térkép

KML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Bulgária

loading map - please wait...

Bulgária: 42.730874, 25.191650

Útvonaltervező Bulgária – Európa

Ossza meg másokkal is a hasznos információt!

Comments are closed.