Jogi közlemény

Az europaterkepek.info, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva kezeli és tartja nyilván az Ön adatait. Csak azokat az adatokat tartjuk nyilván, amelyek nyilvántartására Ön előzetesen kifejezett felhatalmazását adta, és olyan terjedelemben, amíg az Ön által igénybe venni kívánt szolgáltatás nyújtásához ez elengedhetetlenül szükséges.

Amennyiben személyes adatot nem kíván megadni, ne használja ingyenes szolgáltatásunkat.

A honlap rögzíti az Ön számítógépének internet címét (IP-cím), azt, hogy mikor, milyen tartalmat nézett meg a honlapon, mely linkről navigált a honlapra. Ezen adatokat személyazonosságához nem kapcsolható módon tároljuk, ezen statisztikai adatok elemzése alapján ismerjük meg, hogy mely szolgáltatást, tartalmat milyen gyakran vesznek igénybe és alkalmanként mennyi időt töltenek ott.

A europaterkepek.info egy olyan weblap, ahol más oldalakra linkelve talál tartalmakat, illetve térképeket. Ezekre a honlapokra nem érvényes ez az adatvédelmi megállapodás. Nem vagyunk felelősek olyan weboldalak adatvédelméért, melyek a weboldalhoz kapcsolódnak.

Ossza meg másokkal is a hasznos információt!