Lengyelország térkép

LengyelországLengyelország valódi felfedezésre váró terület, hiszen nem kifejezetten a hazai turizmus legfőbb célpontja, pedig gyönyörű országról lévén szó olyan építészeti műremekekben bővelkedik, amelyek közül több az UNESCO világörökség-listáján is szerepel, és akkor még a listán szereplő természetvédelmi területekről nem is tettünk említést.

Az Európa szívében elterülő, nagy történelmi múltra visszatekintő ország a kontinens mértani közepe. Útvonaltervezés szempontjából Lengyelország gyorsan és viszonylag könnyen elérhető bármilyen irányból, ezért európai körutazás során érdemes beiktatni a programba megtekintését.

Jellemzőek az ország képére az alpesi jellegű hegyek, az áttetsző vizű, gyönyörű tavak, a nagy ívben elterülő homokos tengerpartok. Lépten-nyomon ódon házakba és régi templomokba botolhatunk a településeken sétálva, ahol az igen szívélyes lakosok bármikor segítségünkre állnak, ha útbaigazításra van szükségünk.

A pezsgő éjszakai élettel rendelkező főváros, Varsó bejárása nem kis feladat, ezért ajánlott itt megszállni egy-két éjszakára, ha szeretnénk az összes nevezetességet megtekinteni. Az utazás során mindenképp érdemes meglátogatni Krakkót, amely Lengyelország második legnépesebb városa, számtalan látnivalóval, környéke pedig nagyszerű kirándulóhelyeket rejt.

Lengyelországban a viharos történelmi múlt és az érintetlen természet szépsége találkozik egymással, ezért a városnézős, evős-ivós, valamint a túrázós programokat kedvelők számára is kiváló úti célnak bizonyul.

Lengyelország Térkép

KML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Lengyelország

loading map - please wait...

Lengyelország: 51.919438, 19.145136

Útvonaltervező Lengyelország – Európa

Ossza meg másokkal is a hasznos információt!

Comments are closed.