Magyarország Térkép

MagyarországSokan esnek abba a hibába, hogy amikor szabadidős tevékenységről, nyaralásról van szó, akkor egyértelműen külföldre asszociálnak, pedig hazánk szebbnél-szebb tájakkal és látnivalókkal szolgálja az utazni vágyók kényelmét.

Az országban számos helyen kiépült wellness szállodák a hozzájuk kapcsolódó élményfürdőkkel télen-nyáron várják a látogatókat. Nem csak a borturizmus és a tanyasi vendéglátás izgalmai érdemelnek szót, hanem a több helyen létesült kalandparkok, vagy az egyre színvonalasabban kialakított állatkertek, vadasparkok.
A Balaton főszezoni túlzsúfoltságával ellenben fővárosunk, Budapest, az év minden időszakában várja az utazókat, és akár több hétre elegendő programmal, pezsgő éjszakai élettel, kulturális ínyencségekkel és gyógyfürdőzési lehetőségekkel szolgálja a tökéletes kikapcsolódást.

Természetesen a hazai idegenforgalom szerves részét képezi az a fenséges gasztronómia, mely már önmagában is, vagy a tokaji, badacsonyi borvidék nedűinek kíséretében megér egy több napos kirándulást. Legyen szó tehát aktív pihenésről, vagy a teljes körű testi-lelki felüdülést szolgáló wellness lehetőségek élvezetéről, abban biztos lehet, hogy Magyarország még mindig tartogat újdonságokat.

[map:http://maps.google.hu/maps?q=Magyarorsz%C3%A1g&hl=hu&ie=UTF8&sll=47.15984,19.500732&sspn=3.914515,7.064209&oq=magyar&hnear=Magyarorsz%C3%A1g&t=m&z=7 640 400]

Magyarország Térkép


Magyar autópályák | Autópályák Magyarországban

loading map - please wait...

Magyar autópályák: 47.162494, 19.503304

Magyarország Képek


Ossza meg másokkal is a hasznos információt!

Comments are closed.