Monaco térkép

MonacoMonaco a Vatikán után Európa második legkisebb állama. Nincs még egy ország, ahol ennyire megfér egymással a harmónia és az ország hangulatát meghatározó kulturális ellentmondásosság.

Monaco történelme rendkívül gazdag, az országot nagyban jellemzi az elegancia, miközben bulvárbotrányok egyik gyakori helyszíne. Árad belőle a békeidők nyugodt hangulata, miközben egyes részeit a hollywoodi nyüzsgés jellemzi. Egyszerre van jelen a múlt öröksége és a modern csúcstechnológiák világa. Monaco, a fény és a rulettjáték országa már csak ilyen.

Monaco természeti szépsége még a környező országok között is kiemelkedő, hiszen a lépcsőzetesen emelkedő, fehér hegyei és a tündöklő, azúr tenger olyan fenséges látványt nyújt, amiben sehol máshol nem lehetne részünk. A városnézések iránt érdeklődők kedvelt épületei közé tartozik az Oceanográfiai Múzeum, valamint a Hercegi Palota.

A kikötői séták során van lehetőség megtapasztalni Monaco igazi lényegét, a napfény, a pompa, az üdítő tenger és a pálmafák tökéletes összhangját. Európa egyik legpezsgőbb, legtöbbet látogatott országáról szólva nem is mondható más, mint az, hogy akinek csak módjában áll, életében legalább egyszer látogasson el ebbe a különleges országba, amelynek varázsa hamar rabul ejti az embert.

Monaco Térkép

KML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Monaco

loading map - please wait...

Monaco : 43.738418, 7.424616

Útvonaltervező Monaco – Európa

Ossza meg másokkal is a hasznos információt!
Kategória: Ország térképek  Címkék: ,

Comments are closed.