Svájc térkép

SvájcA történelem során mindig független és érintetlen Svájc a béke és a kiegyensúlyozott élet szimbóluma. Az országot szerte a világon úgy is emlegetik, mint a világ trezorja, vagy Európa óraműhelye, ám mindeközben a csokoládéfogyasztás hazája is.

Akik nem jártak még Svájcban, gyakran eltűnődnek rajta, mi teszi ilyen különlegessé ezt az országot, ám erre csak az kaphat kielégítő választ, aki átlépi határait és megtapasztalja a nyugalmat árasztó, gyönyörű tájak hangulatát. Svájc az a terület, ahol nincs mit elfoglalni más hatalmaknak, mert a jó értelemben vett semmi nem uralható. Ennek a semminek, vagy inkább megmagyarázhatatlan egyszerűségében szép tájnak az otthona Svájc, ahol az autóutakat gyönyörű, átütően zöld fűvel borított dombok egymásutánja határolja, ahol bármikor megállhat az ember egy kristálytiszta patak partján, hogy csillapítsa szomjúságát.

Nem véletlen, hogy szomszédai irigylik is Svájcot. Az ország gazdag történelmi emlékekben, a települések között utazva pedig olyan tájakat láthatunk, amelyek minden mással összetéveszthetetlenné teszik az országot. Különösen érdemes meglátogatni fővárosát, Bernt, a világ minden pontján ismert Zürichet, valamint a festői szépségű St. Gallent is, melynek apátsága az UNESCO világörökségi listáján is szerepel.

Svájc Térkép

KML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Svájc

loading map - please wait...

Svájc: 46.818188, 8.227512

Útvonaltervező Svájc – Európa

Ossza meg másokkal is a hasznos információt!
Kategória: Ország térképek  Címkék: ,

Comments are closed.