Archivum a következő kategóriához: » Útvonaltervező «

Gyalogos útvonaltervező: fedezze fel új otthonát könnyedén

incentiveforeign Az autós útvonaltervezők mellett egyre több programban található meg a gyalogos útvonaltervező funkció is. Ez kifejezetten azok számára kiemelten hasznos, akik gyakran utaznak üzleti útra vagy éppen most költöztek új, ismeretlen városba. A gyalogos útvonaltervező nagymértéken megkönnyíti a mindennapi tájékozódást, ráadásul egyre több programban van lehetőségünk arra, hogy a kifejezett útvonaltervezés mellett különböző szórakozási, kikapcsolódási lehetőségeket keressünk a közelben.

Egyre több gyalogos útvonaltervező rendelkezik olyan beállítási lehetőségekkel, mellyel megkereshetjük a legközelebbi éttermeket, hoteleket, szórakozóhelyeket, élelmiszerboltokat vagy éppen a legközelebbi tömegközlekedési eszközt. Ezek a programok pedig már nem csak közvetlenül az interneten keresztül érhetőek el, de akár közvetlenül letölthetőek mobilkészülékekre, tabletekre, így menet közben, az utcán is hasznukat vehetjük.

olvass tovább »

Ossza meg másokkal is a hasznos információt!
Kategória: Útvonaltervező  

Online útvonaltervező: Európa minden pontján biztonságban

utazás-430x324A modern technológiának és a folyamatos fejlődésnek köszönhetően elérhető számos útvonaltervező Európa, sőt, a világ bármely pontjára kívánunk is eljutni. Ezek a dinamikus térképek ábrázolják a teljes közúthálózatot, sőt, egyes útvonaltervezők esetében a gyalogos útvonalakat, a domborzatot is megtekinthetjük, sőt akár teljes háromdimenziós képet is kaphatunk az útvonalról vagy az úticélról.

Ez azt is jelenti, hogy a legtöbb online elérhető útvonaltervező Európa gyakorlatilag teljes területét lefedi, így ideális segítséget nyújthat nyaralások, kirándulások, túrák, szállítmányozási célú útvonalak, rokonlátogatások megszervezésében.

olvass tovább »

Ossza meg másokkal is a hasznos információt!
Kategória: Útvonaltervező  

Útvonaltervező Európa minden utcájához

europa-terkep A napjainkban elérhető legtöbb online útvonaltervező Európa bármely országába, azon belül pedig bármely település legapróbb utcájába is pontos, minden részletre kiterjedő útvonalat képes készíteni számunkra, másodpercek alatt. Egyes útvonaltervezők esetében elérhetőek olyan információk, mint az adott útszakaszok aktuális forgalma vagy éppen az adott napszakban szokásos forgalom, az elterelések, útépítések, sebességkorlátozások, súly- vagy mérethatár.

Egy jól működő útvonaltervező Európa bármely pontjára elkalauzolhat bennünket, ráadásul a számos beállítási lehetőségnek és a folyamatosan, szinte napról napra bővülő adatbázisnak köszönhetően teljes mértékben személyre szabhatjuk utunk minden percét.

olvass tovább »

Ossza meg másokkal is a hasznos információt!
Kategória: Útvonaltervező  

Érjen célba gyorsan, pontosan, biztonságosan!

eu_utvonal Az európai útvonaltervező hatalmas előnye, hogy nemzetközi szinten tervezhetjük meg útvonalainkat, legyen szó szállítmányozásról vagy éppen családi nyaralásról, ráadásul a modern technológiának köszönhetően nem csak azt határozhatjuk meg pontosan, hogy mely célvárosba, azon belül is pontosan melyik utcába kívánunk eljutni, de megjelölhetjük a városokat, melyeken át kívánunk haladni útközben. Ezen felül számos európai útvonaltervező már az esetleges forgalmi rend változásokat, útépítéseket, eltereléseket, sebességkorlátozásokat is folyamatosan frissíti adatbázisában, így megközelítőleg pontos menetidőt kapunk eredményül.

olvass tovább »

Ossza meg másokkal is a hasznos információt!
Kategória: Útvonaltervező  Címkék: ,  

Európai útvonaltervező a családi nyaralások kényelméért

photo A modern technológiának köszönhetően az interneten napjainkban már számos európai útvonaltervező elérhető, melyekkel lehetőségünk van megtervezni bármilyen utazási vagy szállítási útvonalat. Egyes útvonaltervezők esetében meghatározhatjuk, hogy milyen rendű utakon, mely települések érintésével kívánunk eljutni a célba.

Háztól házig – saját autóval?

olvass tovább »

Ossza meg másokkal is a hasznos információt!
Kategória: Útvonaltervező  Címkék: ,  

Útvonaltervező európa

Európa útvonaltervező térképTúl bonyolult a papír alapú térképen megtervezni a nyaralást, a kirándulásokat, az utazásokat? Valami egyszerű, modern és kényelmes megoldásra vágyik, egy olyan európai útvonaltervezőre, ami mindent pontosan megmutat? Olvassa el a cikkünket, mert most adunk pár hasznos tanácsot, hogy milyen eszközöket használjon, hogy tényleg csak kikapcsolódni menjen, és megússza a nem megfelelő útvonaltervezők használatát európai utazása során! Felejtse el a régi, papír alapú és az olvashatatlan, kinyomtatott térképeket, és használja útvonaltervezőnket, hisz erre van szüksége!

olvass tovább »

Ossza meg másokkal is a hasznos információt!
Kategória: Útvonaltervező  Címkék: ,